Luxury Apartment for sale with 2 bedrooms, Margaret Terraces Rózsadomb

Margaret Terraces Rózsadomb

  • 2

  • 2

  • 1

Ref: 4.09

A II. kerület szívében, a Rózsadomb kapujában valósul meg a Margaret Terraces, amely a minőségi életstílust és a pezsgő városi környezetet kedvelők leendő otthona.

 

A központi lokáció a pihenés és szórakozás, művészetek és kultúra sokszínű lehetőségét kínálja.

 

Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően néhány percen belül elérhető akár a Margit sziget, akár a belváros, de a csodálatos megújult Millenáris parkja is.

 

A Margit körút és a Rómer Flóris utca sarkán található műemléki iskolaépület és a környező zöldfelületek megújításával Buda évtizedek óta fejlesztésre váró rehabilitációját valósítja meg az 50 éves fejlesztői tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg elismert CODIC csoport. Célja a különleges építészeti értékek megőrzése mellett a mai igényeket kielégítő terek megalkotása.

 

További részletekért kérjük látogasson el a Margaret Terraces honlapjára: www.margaretterraces.hu

  • Megújuló közösségi kert
  • Elegáns lobby
  • Belsőépítészeti design koncepció
  • Lépcsőház egyedi művészeti alkotással
  • E-töltő lehetőség a gépkocsibeállóhoz
  • Hatalmas ablakfelületek
  • Zsaluzia külső árnyékoló

A műemlékvédelem alá tartozó Margit körúti iskola épület rekonstrukciójával és bővítésével a mai igényeket kielégítő, exkluzív, több funkciós fejlesztés keretében prémium minőségű irodák, üzlethelyiségek és lakások kerülnek kialakításra. Az épület előtti 500 m²-es közösségi kert is új életre kel, kellemes zöld környezetet teremtve az itt lakóknak.

 

Az épület pine+földszint+4 emeleti szintből áll. A földszinten iroda és üzlethelyiség, 1-3. szinteken iroda, a 3-4. szinteken lakások, a mélygarázsban parkolók és tárolók kerülnek kialakításra.

 

A Margaret Terraces 15 exkluzív otthont kínál a 3. és 4. emeleteken, melyek megközelítése a közösségi kertből külön lobby-n és lépcsőházon keresztül történik, melyet a teljes magasságban végigfutó, egyedi művészeti alkotás tesz különlegessé.

 

A 40 - 90 m² közötti prémium kategóriás lakásokhoz kényelmes teraszok tartoznak kilátással a Rózsadombra, míg a másik oldalon a Dunára illetve a Parlamentre.

 

A lakások alaprajza, belső kialakítása a díjnyertes belsőépítészeti iroda, a Demeter Design Studio munkája.

 

Tervezett átadás: 2023. október 1.

 

Fizetési feltételek:

vételár 20 %-a fizetendő szerződéskötéskor

vételár 80 %-a fizetendő műszaki átadáskor

 

 

read more
Please note that for security reasons the map reference provided does not reflect the precise location of this property.

SIMILAR PROPERTIES

Has your property's value increased? To find out how much your property is worth

Book an appointment