Luxury Apartment for sale with 1 bedroom, Margaret Terraces Rózsadomb

Margaret Terraces Rózsadomb

  • 1

  • 1

  • 1

Ref: 3.04

A II. kerület szívében, a Rózsadomb kapujában valósul meg a Margaret Terraces, amely a minőségi életstílust és a pezsgő városi környezetet kedvelők leendő otthona.

 

A központi lokáció a pihenés és szórakozás, művészetek és kultúra sokszínű lehetőségét kínálja.

 

Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően néhány percen belül elérhető akár a Margit sziget, akár a belváros, de a csodálatos megújult Millenáris parkja is.

 

A Margit körút és a Rómer Flóris utca sarkán található műemléki iskolaépület és a környező zöldfelületek megújításával Buda évtizedek óta fejlesztésre váró rehabilitációját valósítja meg az 50 éves fejlesztői tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg elismert CODIC csoport. Célja a különleges építészeti értékek megőrzése mellett a mai igényeket kielégítő terek megalkotása.

 

További részletekért kérjük látogasson el a Margaret Terraces honlapjára: www.margaretterraces.hu

  • Megújuló közösségi kert
  • Elegáns lobby
  • Belsőépítészeti design koncepció
  • Lépcsőház egyedi művészeti alkotással
  • E-töltő lehetőség a gépkocsibeállóhoz
  • Hatalmas ablakfelületek
  • Zsaluzia külső árnyékoló

A műemlékvédelem alá tartozó Margit körúti iskola épület rekonstrukciójával és bővítésével a mai igényeket kielégítő, exkluzív, több funkciós fejlesztés keretében prémium minőségű irodák, üzlethelyiségek és lakások kerülnek kialakításra. Az épület előtti 500 m²-es közösségi kert is új életre kel, kellemes zöld környezetet teremtve az itt lakóknak.

 

Az épület pine+földszint+4 emeleti szintből áll. A földszinten iroda és üzlethelyiség, 1-3. szinteken iroda, a 3-4. szinteken lakások, a mélygarázsban parkolók és tárolók kerülnek kialakításra.

 

A Margaret Terraces 15 exkluzív otthont kínál a 3. és 4. emeleteken, melyek megközelítése a közösségi kertből külön lobby-n és lépcsőházon keresztül történik, melyet a teljes magasságban végigfutó, egyedi művészeti alkotás tesz különlegessé.

 

A 40 - 90 m² közötti prémium kategóriás lakásokhoz kényelmes teraszok tartoznak kilátással a Rózsadombra, míg a másik oldalon a Dunára illetve a Parlamentre.

 

A lakások alaprajza, belső kialakítása a díjnyertes belsőépítészeti iroda, a Demeter Design Studio munkája.

 

Tervezett átadás: 2023. október 1.

 

Fizetési feltételek:

vételár 20 %-a fizetendő szerződéskötéskor

vételár 80 %-a fizetendő műszaki átadáskor

 

 

read more
Please note that for security reasons the map reference provided does not reflect the precise location of this property.

Fedezze fel újépítésű ingatlankínálatunkat

Időpontot kérek