• Keresés
  • visit fine & country Magyarország

Fine & Country Budapest

Fine & Country Ingatlanügynökök Budapesten


Professzionális ingatlanügynökökből és bérbeadókból álló csapat, prémium ingatlanokat kínálunk eladásra és bérbeadásra Budapesten. Mélyreható helyi piacismeretünk biztosítja, hogy minden ügyfelünk a legjobb szolgáltatást kapja, akár budapesti ingatlant vásárol, akár elad.

Budapest és azon belül is a prémium ingatlanpiac helyismerete lehetővé teszi, hogy csapatunk a lehető legjobb eredményt nyújtsa ügyfeleinknek. Kifinomult marketingtechnológiáink és tapasztalt helyi ingatlanszakértői csapatunk egyben kiemelkedő ingatlanügynökségi tapasztalatot biztosít.

Keresse irodánkat a +36 20 351 3881-es telefonszámon vagy a hungary@fineandcountry.com e-mail címen, hogy megtalálja ideális ingatlanát, vagy eladja értékes lakását. Ingyenes értékbecslési szolgáltatást is kínálunk, ha eladáson gondolkodik.

Olvass tovább

Budapest ingatlanközvetítési szolgáltatások

Szakmai szolgáltatások széles skáláját kínáljuk az Ön ingatlanigényeinek megfelelően.

Lakóházak eladása

Akár vásárolni, akár eladni szeretne, profi helyi közvetítőkből álló csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy tanácsot adjon Önnek.

Bérbeadás és bérlés

Akár bérbe szeretné adni otthonát, akár befektetési célból szeretne vásárolni, majd bérbe adni ingatlant, akár ingatlant szeretne bérelni, helyi közvetítőink segítenek Önnek.

Ingatlankezelés

Ha átfogó menedzsment szolgáltatást keres, vagy befektetési portfólióját szeretné növelni, szívesen segítünk.

Ingatlanközvetítői szolgáltatás

Időt és pénzt takaríthat meg, és megkímélheti magát a stressztől, ha lehetővé teszi számunkra, hogy megkeressük, listába gyűjtsük a lehetőségeket, majd bebiztosítsuk az Ön számára megfelelő ingatlant.

Diszkrét marketing

Maradjon névtelen, és értékesítse ingatlanát a megfelelő vevőnek nyilvános marketing nélkül.

Színreállítás és stílus

Be tudjuk mutatni ingatlanát a legjobb formájukban, hogy minimalizáljuk az értékesítési időt és elérjük ingatlana valódi értékét a piacon.

Értékelés

Professzionális helyi közvetítőkből álló csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy tanácsot adjon Önnek ingatlana értékével kapcsolatban.