• Keresés
A vállalatról

Társadalmi felelősségvállalás

A Fine & Country hálózat célja, hogy még felelősségteljesebb és fenntarthatóbb üzleti modellt valósítson meg, ezért kötelezettségvállalásaink 3 kulcsfontosságú területre – az Emberek, a Bolygó és a Közösség – összpontosulnak, hogy pozitív társadalmi hatást gyakorolhassunk saját, Fine & Country Foundation névre hallgató alapítványunkon keresztül

Emberek

A Fine & Country kötelékében dolgozó emberek inspirálnak bennünket. Hisszük, hogy mindenki hozzájárulhat a sikerünkhöz, és hogy a sokszínűség a szervezet egészének javára válik. Arra törekszünk, hogy egy olyan befogadó munkahelyet és nemzetközi hálózatot építsünk ki, ahol mindenki tisztességesen, professzionális módon végzi a munkáját.

Közösség

Nemzetközi szinten több mint 300 irodával rendelkező vállalatként felismerjük a helyi közösségek támogatásában betöltött fontos szerepünket. Arra bátorítjuk munkatársainkat, hogy támogassák az általuk választott jótékonysági szervezeteket, és fizetett szabadságot biztosítunk az önkéntes tevékenységekre. Saját jótékonysági szervezetünk, a Fine & Country Foundation 2014 óta nyújt segítséget a szegénység és hajléktalanság elleni küzdelemben a kétévente megrendezett jótékonysági program révén.

A Fine & Country Foundation

Figyelemfelkeltés és forrásgyűjtés a hajléktalanság okai elleni küzdelem keretében.

A 2014-ben a hajléktalanság és szegénység okai elleni küzdelem támogatására alapított Fine & Country Foundation alapítványnak mostanáig több mint 600 000 fontot sikerült összegyűjteni. Míg a Fine & Country mint márka világszerte a legexkluzívabb ingatlanokkal foglalkozik, nem is lehetne jobb okot találni arra, hogy visszaadjunk valamit azoknak, akiknek nem adatik meg az otthon melege.

A Fine & Country Foundation elkötelezetten törekszik arra, hogy összekapcsolja az ügynököket közösségeikkel a hajléktalanság létfontosságú ügyére való figyelemfelhívás, valamint az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon működő jótékonysági szervezetek számára történő forrásgyűjtés érdekében.

Támogassa az alapítványt

A Fine & Country Foundation alapítványnak itt adományozhat. Ha további információkra kíváncsi az alapítvány legújabb kezdeményezéseiről, vagy saját adománygyűjtést szeretne indítani – legyen az kicsi vagy nagy –, lépjen kapcsolatba velünk a foundation@fineandcountry.com e-mail-címen vagy a +44 (0)20 3368 8221 telefonszámon.

Bolygó

A hosszú távú fenntartható növekedésre összpontosítva felismertük, hogy a Fine & Country sikere szorosan összefügg a bolygó egészségével. Elkötelezettek vagyunk a környezetre gyakorolt hatásunk egész értékláncunkra kiterjedő csökkentése, a fenntarthatósági kezdeményezések előmozdítása és az innováció elősegítése iránt a teljes nemzetközi Fine & Country hálózatban.

Tudjon meg többet a Fine & Country családhoz való csatlakozásról

Miért érdemes a Fine & Country szolgáltatásait választania?

A Fine & Country újszerű megközelítést kínál az exkluzív lakóingatlanok értékesítése terén: az egyéni stílusérzéket és a részletekre való odafigyelést ötvözi a helyi ingatlanügynökök szakértelmével egy erős, jelentős marketingképességekkel rendelkező nemzetközi hálózat létrehozása érdekében.

helyszín világszerte, több mint 220 ügynökkel az Egyesült Királyságban

MUNKATÁRS KERESÉSE

ingatlanszakértő

SZAKÉRTŐ KERESÉSE

/7

Legjobb nemzetközi ingatlanügynökségi marketing 10 év alatt 7-szer

DÍJNYERTES MARKETING

Több mint 645e font Jótékonysági adománygyűjtés a Fine & Country Foundation keretein belül

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A következők is érdekelhetik...

Miért a Fine & Country?

A Fine & Country újszerű megközelítést...

Tudj meg többet

Díjaink

Arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást...

Tudj meg többet

Vállalati kultúránk

A Fine & Country a legjobb szolgáltatást...

Tudj meg többet

Csatlakozzon hozzánk

Tudj meg többet